Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Sóc Elena Coderch Aparicio, titulada en Imatge Fílmica al Centre Calassanç,  l´actual ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisual de Catalunya)

Acabar els estudis, viatjar i viure a Mèxic DF per treballar en la indústria del cinema va ser un fet determinant en la meva trajectòria professional. L’experiència que allà vaig adquirir (i el fet de parlar diferents idiomes)  em va situar, des de molt jove, en el mercat internacional.

Al tornar a Barcelona vaig entrar en un sector que rebia a  professionals de gran renom; Emmanuel Lubezki, Tony Kaye, Oliver Stone, el fill de Ridley Scott o el del Bob Dylan entre d´altres. I així  vaig aprendre valors i  tècniques d´ alt nivell professional.

Des de aleshores he treballat  en projectes ambiciosos i complexes, en equips grans i  petits, amb tota mena de pressupost, alguns desorbitats i d´altres molt ajustats. He treballat com a sonidista en publicitat, cine, series, documentals i també com a docent.

Viatjar m´ha permés descobrir: moltes parts del món, diverses cultures,  paissatges espectaculars  i realitats tan crues com la guerra a Síria.

He viscut canvis tecnològics,de coneixement i diverses maneres de treballar. La incorporació de la dona en molts sectors de la professió , ha afavorit aquests canvis. Tant en la indústria com en les històries que s´expliquen. Fent que altres realitats siguin més visibles i més escoltades

Sóc molt curiosa, mai he deixat ni deixaré d´apendre. Tot m´ha fet créixer,  m´ha donat confiança, m´ha fet millor profesional i millor persona.
M´agrada la nostra industria, la seva diversitat i creativitat. M´agrada que no pari de transformar-se i que evolucioni més i millor.

 

 

 

 

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL