Imatge del perfil de Alba Bresolí

Alba Bresolí

Directora | Docència | Programadora

DESCRIPCIÓ

(Muntanyola, 1995). Graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i Media & Art a la Universitat Bauhaus. Màster en Documental de Creació a la Universitat Pompeu Fabra.

He dirigit tres curtmetratges documentals, “Cuencas” (2018), “Domus” (2019) i “El día que volaron la montaña” (2022), produït per Polar Star Films, el qual s’ha mostrat a diferents festivals com el Festival de Málaga (Menció Especial del Jurat), IndieLisboa, D’A Film Festival, etc.

Imparteixo tallers com a cineasta a Cinema en curs, programa de pedagògia del cinema a escoles i instituts (www.cinemaencurs.org), desenvolupant amb l’alumnat curtmetratges documentals i peces experimentals en Super8.

Formo part de l’equip de programació del Festival DOCSBarcelona 2022 i he estat responsable de la coordinació, producció i indústria dels Premis VOC 2022 d’Òmnium Cultural. També he treballat al Sitges Film Festival, DokLeipzig, D’A FILM FESTIVAL.

Com a operadora de càmera, he col·laborat amb directores com Eva Vila (“AROMA“, Araki Films) i Laura Álvarez (“La Pell dels Murs“, Un Capricho de producciones).

Oberta a tot tipus de col·laboracions que estiguin relacionades amb el món del documental, la creació i la pedagògia del cinema.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL