Imatge del perfil de cristina lópez justribó

Cristina López Justribó

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Cristina L. Justribó s’ha format en Comunicació Audiovisual i en Direcció i Adminstració d’Empreses, a banda d’altres estudis complementaris en Escriptura de guions, Gestió Cultural i Improvització teatral.

Com a productora, ha treballat en teatre, televisió i cinema, tant en projectes de ficció, sèries i documentals, que s’han emés per canals i plataformes com HBO, Amazon, Viacom, TVE, TVC…  Alguns d’aquests treballs han participat també a diversos festivals i certàmens nacionals i internacionals com Goya, Gaudí, FICG, Documenta Madrid, Festival de Màlaga, Festival du Cinéma Espagnol de Nantes, etc.

Com a guionista i directora ha realitzat els curtmetratges “El amor que no podía ocultarse”, basat en un conte curt de l’escriptor Enrique Jardiel Poncela i seleccionat al Clermont-Ferrand Film Market i “Mi maleta”, seleccionat a diversos festivals nacionals i internacionals com Sundance TV Short Spain, Festival Internacional de Cine de Cartagena de Indias, etc.

Actualment es troba desenvolupant el llargmetratge documental “Un ollo de vidro”, seleccionat als workshops de Torino Film Lab, Media Sources i Sanfic-SGAE.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL