Imatge del perfil de CRISTINA CALVET GÓMEZ

CRISTINA CALVET GÓMEZ

Advocada | Docència | Gestió Cultural

Dades de contacte

BARCELONA

DESCRIPCIÓ

Advocada especialitzada àmpliament en el sector cultural/artístic. Va ser responsable del Departament jurídic de l’Associació d’ Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Ha treballat al Fòrum Universal de les Cultures BARCELONA 2004, SA des del seu inici fins al seu tancament com a advocada responsable de les contractacions artístiques produïdes dins i fora del Recinte del Fòrum. El seu primer contacte com a professional amb el sector artístic va ser amb l’ Associació professional de representants, promotors i managers de Catalunya (ARC) en l’àmbit de la música, promoció de concerts, i representació artística.

Membre del Comitè científic i professora en el Máster en Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona; també professora en el Màster en Dret de la Societat de la Informació del mateix l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Docent també en:  la Universitat Abat Oliva de Barcelona (Màster en Postproducció Audiovisual i en el Grau en Publicitat); Universitat Internacional de Catalunya (Máster en Gestió Cultural); Taller de Musics de Barcelona (curs de gestió musical); Universitat de Blanquerna (Màster universitari en ficció en cine i televisió. producció, guió i realització), Escola de Cinema Bande a Part; Centre de Formació IL3 adscrit a la Universitat de Barcelona (Postgrau en Gestió Espectacles), Escola Universitària ERAM Arts Escèniques, Escola guionistes SHOWRUNNERS BCN, Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica adscrit a la Universitat de Vic,  entre d’altres.

Càrrec de Secretaria i membre de la Junta de la Comissió de Drets d’Imatge i de Propietat Intel·lectual del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Advocada que coneix el sector artístic (musical, audiovisual/ doblatge, teatral, cinematogràfic i publicitari). Més de 21 anys exercint i coneixent de prop aquest sector.

Impulsora del I, II i III Col·loqui/Taula de debat sobre el sector artístic a la Universitat Internacional de Catalunya. Professional convidada  i assistent  habitual en tertúlies, debats i col·loquis dins el context de fires i festivals propis del sector artístic/audiovisual. També ponent habitual en sessions formatives realitzades per l’ODA- Diputació  de Barcelona i el SDE – Servei de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat de Cataluña.

Articulista habitual de la Revista ENTREACTE, que ha format part del llibre editat pel CONCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) que porta per títol: 150 veus- La cultura de l’endemà. Edició en la que en el mòdul de “Gestió Cultural” tracta sobre l’Artista i la seva situació.

Ha cursat el Doctorat en Dret a la Universitat de Barcelona; atorgant-li el Diploma en Estudis de Dret Avançats (DEA) – Suficiència investigadora.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL