Imatge del perfil de CRISTINA CALVET GÓMEZ

CRISTINA CALVET

Advocada | Docència | Gestió Cultural

Dades de contacte

BARCELONA

DESCRIPCIÓ

Advocada especialitzada en el sector audiovisual i artístic des de fa mes de 23 anys. El seu primer contacte professional com a advocada en aquest sector, va ser assessorant a promotors de concerts, managers i grups de música; ha treballat com a advocada responsable assignada al departament de Producció d’espectacles assumint totes les contractacions artístiques del Festival del Fòrum Universal de les Cultures.

Des de fa més de  divuit anys assessora en l’àmbit de les arts escèniques i audiovisuals, tant a artistes com a entitats que gestionen els seus drets i contractacions. A demés, es advocada del sindicat Doblatge Unida Barcelona, DUB i de l’Associació Promotora de Dones Cineastes i de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, DONES VISUALS, entre d’altres.

Ha reprès els treballs d’investigació de tesi doctoral que versa sobre la obra audiovisual. Combina l’exercici de la professió amb la docència. A destacar:

Professora associada a la càtedra de dret Internacional Privat de la Universitat de Dret de Barcelona (UB) impartint dret audiovisual al Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona; professora a ESADE en el Màster de Propietat intel·lectual i Noves tecnologies; impartint el mòdul de drets connexes. Coordinadora responsable del mòdul jurídic i professora del Máster en Gestió Cultural de la Universitat Internacional de Catalunya, UIC. Membre del  Comitè Científic i professora del Máster en Drets de la Propietat Intel·lectual i industrial del col·legi d’advocats de Barcelona, ICAB. Professora en el Postgrau en Gestió i Producció d’Espectacles a la Universitat de  Barcelona. Articulista que ha format part del llibre editat pel CONCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts): 150 veus- La cultura de l’endemà, en la que en el mòdul de “Gestió Cultural” tracta sobre l’Artista. Membre de la Comissió de Drets d’Imatge i de Propietat Intel·lectual de l’Il·lustre Col·legi  de l’advocacia de Barcelona. Professional convidada i assistent habitual a seminaris, xerrades i col·loquis on es debat entorn el sector artístic.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL