DESCRIPCIÓ

Cordelia Alegre, directora i guionista nascuda a Barcelona. Es gradua en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, amb un curs realitzat a la Université Paris VII gràcies a una beca Erasmus. Com a treball final de grau co-dirigeix el documental “La distància dels noms”, tutoritzat per Jordi Balló i Isaki Lacuesta i estrenat a la Seminci de Valladolid de 2016. Cursa el Master de Documental de la UPF i passa a ser assistent de direcció de la directora Neus Ballús a la película “Sis dies corrents”, produïda per Distinto Films.

Actualment treballa com a realitzadora freelance i dirigeix la realització audiovisual de tots els concerts de la plataforma L’Auditori Digital. És co-fundadora de l’Associació Nadir – Audiovisual i Educació, que desenvolupa tallers sobre cinema a diversos centres educatius.

El seu projecte de curtmetratge “Mestral” va ser seleccionat al programa “Acció Curts” de Dones Visuals i es rodarà aquest proper 2021. En paral·lel està desenvolupant el guió del llargmetratge de ficció “La Unión”, que va formar part de la Residencia Iberoamericana de Guion de Cali, del LAB del Festival Novos Cinemas i de La Incubadora de la ECAM, produït per Àngels Masclans i la productora colombiana Rara Colectivo.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL