DESCRIPCIÓ

Soc una amant del cinema de terror, i la meva passió és dirigir. Potser perquè quan tenia 7 anys vaig participar en la pel·lícula de REC1 i REC2, interpretant el paper de Jennifer i em va marcar de per vida.

Em vaig formar en cinema a l’ESCAC, especialitzen-me en direcció, vaig presentar el meu projecte final de carrera, “Turno de Noche”, i va ser produït per ESCAC FILMS. Actualment es troba en procés de festivals.

En l’àmbit de feina, per sobreviure, em dedico a l’ajudantía de càsting a LANE CASTING. He fet l’ajudantia de diversos projectes com la nova sèrie de “Selftape”, creada per la Joana i la Mireia Vilapuig, la pel·lícula òpera prima del Mario Casas “Mi Soledad Tiene Alas” i en l’actualitat amb un projecte superespecial i diferent, “Anoche Conquisté Tebas”, dirigit per Gabriel Azorín.

Passo per aquí, per intentar trobar projectes amb els quals col·laborar i portar la direcció de càsting. I, per altra banda, trobar cineastes dones amants del terror amb les que compartir la passió i aprendre d’ellas.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL