Imatge del perfil de Cintia Ballbé

Cintia Ballbé

Actriu | Directora | Guionista

DESCRIPCIÓ

La Cintia Ballbé és actriu, guionista, productora i directora, nascuda a Barcelona. Graduada en Comunicació Audiovisual, té un Màster en Gestió Cultural i com actriu s’ha format a l’estudi de la Nancy Tuñon i Jordi Oliver a Barcelona i a Nova York a l’estudi de Stella Adler -entre altres mètodes d’interpretació.

En teatre ha protagonitzat vàries obres, com Human, Life Spoiler i Vale Vale Vale. Ha treballat en múltiples projectes com ajudant de direcció, assistint a directors com l’Isabel Coixet, la Silvia Quer, el Juan Cruz, el José Corbacho o el Paco Plaza. A Nova York ha treballat d’ajudant de direcció artística a la companyia teatral The Actors Theatre Workshop. Té una llarga experiència com a realitzadora de publicitat digital per l’empresa Mediapro.

Al 2021 funda la productora Phantasmata, amb la que produeix, escriu i dirigeix la sèrie Contiguo, que també protagonitza. És seleccionada al Showcase de Pilots de ficció del Serielizados Fest i estrenada a Filmin i a la cadena Betevé.

Al 2021 estrena el seu primer curtmetratge com a directora i productora, Andy y las demás, estrenat a la Mostra FIRE!! 2021 de Barcelona i seleccionat en més de 30 festivals. Participa en aquesta mostra al FIRE!!Lab amb el llargmetratge en desenvolupament Las demás.

Andy y las demás és seleccionat al concurs de curtmetratges de Versión Española y SGAE i s’emet a TVE al juny de 2022.

Al 2022 escriu i dirigeix la sèrie documental POVcast sobre el fenòmen dels podcasts, per a la nova plataforma de La Fundació La Caixa.

En l’actualitat, treballa com a professora d’interpretació a l’Estudi Karloff i desenvolupa projectes de ficció per a la seva productora i per a The Mediapro Studio.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL