Imatge del perfil de Carme Reche Vallejo

Carme Reche Vallejo

Colorista | Directora | Muntadora d'imatge

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Creativa audiovisual nascuda l’any 1997.

Realment amateur dins el món del cinema, però amb moltes ganes d’aprendre i tirar endavant els meus projectes com a directora, realitzadora i, sobretot, muntadora.

El 2019 em vaig graduar en Comunicació i Indústries Culturals, a la Universitat de Barcelona. Un grau que em va ajudar a adquirir coneixements i desenvolupar competències amb relació al món dels mitjans de comunicació (periodisme i comunicació audiovisual), però també sobre gestió de comunicació i cultura.

De treball de final de grau vaig dur a terme un treball sobre les representacions de gènere, centrant-me en una anàlisi crítica de la sèrie Girls. D’aquesta manera vaig poder vincular dos dels camps de coneixement que m’interessen més, el cinema i el feminisme.

Per tal d’endinsar-me més dins l’àmbit audiovisual vaig decidir fer les meves pràctiques professionals a la productora audiovisual Utopic, a Barcelona, on durant set mesos vaig fer d’ajudant de postproducció, editant vídeos i d’assistent en rodatges.

Posteriorment vaig cursar un curs de Cinema Documental a l’escola Date Cuenta, ja que aquest gènere m’interessava particularment, ja que, d’aquesta manera podia desenvolupar la meva faceta més periodística i la més creativa.

Aquests últims mesos m’he centrat en el meu primer projecte propi, AmorS, un curt documental que vol mostrar la pluralitat de l’amor i les relacions afectives, a través de l’experiència i les vivències d’onze protagonistes, de diferents edats, gèneres, i naturalitats en general, el qual he presentat a la convocatòria d’Acció Curts de dones visuals, ja que l’he autoproduït, realitzat i actualment estic editant.

I per últim, enguany estic cursant un màster d’edició de vídeo i muntatge a l’escola FX Animation, d’aquesta manera m’estic centrant més en una de les branques dins el món audiovisual, tot i que estic interessada a seguir aprenent-ne de totes.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL