Imatge del perfil de Carlota Darnell Bruguera

Carlota Darnell

Productora executiva

DESCRIPCIÓ

Carlota Darnell (Barcelona, ​​1996) és graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2014-2019). Va realitzar un programa de Mobilitat Bilateral a la Higher School of Economics (Moscou, 2018), a l’especialitat de producció audiovisual i narrativa transmèdia.

Des del 2020 treballa com a coordinadora de producció a Cornelius Films. Ha assumit aquest rol a la sèrie d’animació “Mironins” (Mikel Mas i Celia Rico, 2021), emesa per RTVE, TVC i Àpunt; “Mironins – La pel·lícula”, llargmetratge d’animació nominat als Premis Goya, guanyador d’un Premi Gaudí i estrenat a festivals com Cinekid, Serielizados i l’Atlàntida Film Fest; “Canción a una dama en la sombra”, pel·lícula documental de Carolina Astudillo estrenada a la secció oficial de documentals del Festival de Màlaga; i “La cuina dels homes”, film documental de Sílvia Subirós, estrenada a la secció Cinema Cocina del mateix festival.

Actualment està treballant en el desenvolupament del llargmetratge d’animació stopmotion “Olívia i el terratrèmol invisible” (Irene Iborra), de la segona temporada de la sèrie “Mironins” i del quart llargmetratge documental de Carolina Astudillo, “Como dos extrañas”, on s’estrena com a productora executiva.

Combina la seva feina a Cornelius Films amb la creació de projectes personals, com el curtmetratge de ficció “Les altres coses que ens separen” (Elena Ballvé i Àlex Gantzer, 2021 / prod. Alba Sotorra Cinema Produccions), del qual també va assumir la producció i que ha estat a la secció oficial del Festival de Málaga, Abycine, Festival Internacional de Cinema de Gijón i la propera edició del D’A Film Festival.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL