Imatge del perfil de Carla Sospedra Salvadó

Carla Sospedra Salvadó

Productora | Productora executiva

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Nascuda a Barcelona el 1982, després de graduar-se en Psicologia i formarmar-se i treballar com actriu decideix traslladar-se a l’altra costat de la càmera i desenvolupa diversos papers dins la indústria cinematogràfica. El 2007 va co-fundar la productora Cassette Films, amb la qual co-dirigeix, produeix i presenta una mini-sèrie de televisió per a la XTVL, “Intendéncies”. El 2009 s’uneix a Miss Wasabi Films. Aquí produeix diversos curts documentals dirigits per Isabel Coixet, com “Aral, el mar perdut” (per a la Fundació We are Water), “La huella de tu voz”, “Marea blanca” (per a la Fundació Save The Beach), “Hablando de Rose, prisionera de Hissène Habré” (per a Humans Rights Watch) o “No es tan fría siberia” (Paramount Originals) entre altres títols, i col·labora amb com a productora associada i directora de producció a la pel·lícula “Ayer no termina nunca” (Biznaga de plata a millor pel·lícula al Festival de cinema de Màlaga 2013, estrenada a la secció Berlinale Panorama). També produeix els llargmetrates documentals “Escuchando al juez Garzón” (Goya millor documental 2011), “Palabras, mapas, secretos i otras cosas” dirigit per Elena Trapé (Festival de Málaga 2015), i “El espíritu de la Pintura. Cai Guo-Qiang en el Prado” sobre el treball de l’artista per al Museu del Prado a Madrid.

El seu objectiu és ajudar a desenvolupar noves carreres de dones cineastes. En aquest sentit ha produït els dos primers curtmetratges de Belén Funes, “Sara a la Fuga”, (Millor Curtmetratge i millor director a Màlaga Festival de cinema espanyol, 2015), i “La Inútil” (nominat als premis Gaudís 2018 i estrenat a la Seminci de Valladolid, galardonat amb 5 premis a Medina del Campo, entre altres 8 premis), i el primer curtmetratge d’Ingride Santos, “Beef”, que s’estrenarà el 2019.

El 2018 participa al EAVE Producers Workshop i inicia una nova etapa com a productora independent. El primer projecte és un curtmetratge d’encàrrec dirigit per Carla Simón per a la ONG Cesida, “Después También”, produït amb Avalon PC i estrenat al Festival de Málaga. El seus propers projectes són “¿Qué Hicimos Mal?”, segon llargmetratge de ficció de Liliana Torres, i “Buscant l’Alícia”, la primera pel·lícula en solitàri d’Alba Cros.

És vocal i membre fundadora de Dones Visuals, i una de les coordinadores d’AccióCurts.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL