Imatge del perfil de Carla Linares Yuste

Carla Linares

Actriu | Directora | Guionista

DESCRIPCIÓ

Vaig estudiar psicologia a la UB però em dedico principalment a la interpretació i la direcció.
Entre els meus projectes com a actriu, en destaco les pel·lícules: Les amigues de l’Àgata Dir. A.Cros, M.Verheyern, L.Alabart, L.Rius; Júlia ist Dir. E.Martín, i Yo la busco Dir. S.Gàlvez. Totes dirigides per dones que m’han inspirat.
Estic en fase de postproducció d’un curtmetratge que he escrit i dirigit “Daucus Carota”, produït per Nanouk Films.

Actualment, rodo com actriu un llargmetratge que protagonitzo i paral·lelament, junt amb un col·lectiu d’amigues artistes que fem residència a La Infinita d’Hospitalet, acabem de tornar de fer un bolo a Roma amb un espectacle preformàtic que es diu “Pussy Picnic” que neix de la necessitat de crear un espai d’investigació per explorar les perspecives de gènere d’una forma més íntima i per refexionar sobre la identitat i el concepte de cos col·lectiu.

Dins el món del teatre, al 2017 va sorgir el col·lectiu VVAA: un col·lectiu d’amics inspiradors amb intenció d’ajuntar energies i crear. Un dels seus fruits és “Like si lloras” (Sala Beckett; Volksbühne Berlin i La Pedrera) una obra teatral de creació col·lectiva on a part d’actuar també vaig participar en l’elaboració dels textos i l’ajudantia de direcció. Actualment tenim residència durant 2 anys a la Nau Ivanow.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL