Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Entre la direcció, el guió i el món dels efectes visuals i l’animació, Blau Duran porta anys navegant entre l’imatge real i la generada per ordinador (CGI). Des de sempre ha tingut l’inquietud d’explicar històries, primer escrivint i un cop posat el peu en l’audiovisual, a través de les imatges i el so.

Havent estudiant la carrera d’Animació i Efectes Visuals a la universitat la Salle Ramon Llull, on sempre va participar en el guió i la direcció dels projectes, va començar a treballar en postproducció com a compositore 2D i motion grapher a l’estudi Wild Pony. En acabar la carrera va seguir estudiant cinematografía i direcció a l’escola de cinema Bande à Part.

Paral·lelament era activista a Amnistia Internacional (AI) Barcelona, creant-los continguts que van arribar a ser compartits per AI Catalunya i Espanya, cosa que li va portar a exercir com a creadore de continguts independent fins a treballar per a ITNIG.

Encara a l’escola Bande à Part, es va introduïr en la producció, portant-li a participar en múltiples curtmetratges, videoclips i documental, podent posar per fi el peu en els rodatges d’imatge real fins a arribar a la treballar a la pel·lícula Los Renglones Torcidos de Dios, de Nostromo Pictures. Just després entra a treballar a l’estudi de producció virtual i VFX Orca Studios, germà de Nostromo, on actualment exerceix com a ajudant de producció virtual i d’efectes visuals, altre cop mesclant el rodatge físic, els efectes i el CGI.

Durant tot aquest temps l’inquietud per l’escriptura i la direcció només han fet que crèixer, cosa que es pot observar en la continuada creació de continguts, la producció del videoclip de Gattari, el tràiler de The World of Lost Things, el curt En Pedazos, les múltiples col·laboracions amb le directore queer José Pouchuq i la col·laboració amb Inés Tarradellas: Santa Maria ACAB, entre d’altres.

Els valors socials i la preocupació per als drets humans són una constant en el seu pensament, cosa que busca plasmar en els seus projectes.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL