Imatge del perfil de Blanca Escoda Agustí

Blanca Escoda Agustí

Analista de guió | Guionista | Lectora de guió

DESCRIPCIÓ

La Blanca és analista de guions per Filmarket Hub i tutora de guió per Cineuropa. També té la seva pròpia consultoria de guió des de 2011 – Decoding Stories / Analista de Guiones – on llegeix, edita i escriu guions en llengua catalana, espanyola i anglesa, li arribin des d’on li arribin del món.

També col·labora amb Outsider Pictures, una Distribuidora de Los Angeles per la que analitza guions i ajuda a seleccionar pel·lícules de parla hispànica per distribuir a EEUU.

La Blanca va estudiar la carrera de Contemporary Media Practice a la University of Westminter de Londres, on es va graduar amb un First Class Honours. Després de cursar diversos cursos de guió al Script Factory amb la Lucy Scher, va fer pràctiques com  a analista de guions a productores del Regne Unit i EEUU.

Ha assistit al seminari Story de Robert Mckee i va ser seleccionada com a participant pel workshop de Linda Seger de Consultoria de Guió. També ha sigut panelista del New York Independent Film Festival i Jurat de L’Alternativa Festival de Cine Independent de Barcelona i The European Independent Film Festival.

Alguns dels seus guions personals han quedat finalistes a festivals importants d’EEUU, com The Writers Place i el Nashville Film Festival.

Al 2010 va col·laborar pel llibre Stand-Out Shorts (Russell Evans, Focal Press, 2010), pel que va escriure una descripció del gènere cinematogràfic de Ciència Ficció. El llibre està publicat al EE.UU. i al Regne Unit.

 

 

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL