Imatge del perfil de Berta Vidal Vila

Berta Vidal Vila

Actriu | Orquestrista

DESCRIPCIÓ

Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona (2013). Paral·lelament es forma en altres disciplines artístiques com són piano, saxo, cant líric i modern.

Ha format part de la companyia resident de l’Obrador Internacional d’estiu de la Sala Beckett (2019) i de la companyia IT Teatre (2017).

En teatre, l’hem pogut veure en espectacles com Esquerdes Parracs Enderrocs, dirigit per Carles Santos i Jordi Oriol, Big Will Shakespeare!!!, dirigit per Quim Lecina i Eva Hivernia, Tot és just, dirigit per Pep Tosar, El monstre de colors, dirigit per Ruth Garcia, o Monstres d’AFLEL Teatre, dirigit per Jaume Madaula, entre d’altres.

L’interès per la recerca de nous llenguatges escènics, l’encaminen a crear i dirigir els seus propis espectacles interdisciplinaris entre el teatre i la música; com En Clau de Flor, juntament amb el pianista Lluís Vidal i l’Orquestra de Cambra de Granollers, o ¿Sueñas?, amb el guitarrista Adrià Plana. En aquest àmbit, també ha participat en espectacles com Visca el Renaixement, amb el conjunt vocal Vox Harmònica, o Seda i Setí, dirigit pel  pianista Efrem Garcia, entre d’altres.

Del 2011 al 2018 participa en les cantates anuals de l’Escola de Música del Palau on en signa la dramatúrgia, la direcció escènica i la interpretació dels espectacles.

Recentment ha col·laborat amb la Banda Municipal de Barcelona en la direcció escènica del projecte la Banda ens apropa i del concert Egmont: l’heroisme per la llibertat. Com a actriu ha participat en el Concert de Nadal: Mots per la Pau també amb la Banda Municipal de Barcelona a l’Auditori de Barcelona.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL