Imatge del perfil de Belinda Bonan

Belinda Bonan

Guionista | Directora | Productora

DESCRIPCIÓ

Belinda Bonan és guionista, directora i productora, especialitzada en cinema d’animació. És Llicenciada en Economia i Comunicació Audiovisual, té un diploma en Estudis Avançats d’Animació de Personatges i la Diplomatura de Guió de Cine i TV. Des de 2011, ha treballat com a animadora 3D en diverses sèries de televisió i també ha estat docent d’animació 3D en dues escoles de Barcelona. L’any 2015, s’incorpora a Most Wanted Studio, on escriu, dirigeix i produeix els seus primers treballs.

Els seus curtmetratges d’animació «Back in Fashion» (8′, 2017) i «Me, a Monster?» (6′, 2020) han estat seleccionats en més de 130 festivals de cinema internacionals i han rebut diversos premis. El seu tercer curtmetratge, «Codi Ictus» (6’, 2022), és un documental experimental d’animació, que s’ha estrenat el març del 2022 a l’Animac Lleida i ha aconseguit diverses seleccions, entre les quals destaquen In The Palace International Short Film Festival i Cinequest Film Festival, tots dos festivals seleccionadors dels Premis Oscar i Goya.

Actualment, està treballant en el desenvolupament del projecte transmèdia «Me, a Monster?», que inclou un llargmetratge i una sèrie de TV. Aquest projecte ha estat seleccionat als programes de desenvolupament CIMA Mentoring1to1, CIMA Impulsa i Cinekid ScriptLAB. Com a productora d’aquest projecte, també ha participat al programa internacional Producers Link, organitzat per Kids Kino Industry i Cinekid for Professionals.

A més, també coescriu la sèrie «Rockeras a muerte», juntament amb les seves companyes Marta López i Susana Ramírez d’Arellano, projecte finalista del concurs Series Concept 2022, un concurs de one pagers de sèries promogut per Abcguionistas, Altamedia Studios, Connecta Fiction & Entertainment i Instituto del Cine de Madrid.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL