Imatge del perfil de Azahara Moyano

Azahara Moyano

Actriu | Programadora

DESCRIPCIÓ

Sóc una actriu maonesa apassionada del medi en totes les seves vessants. Membre de l´Acadèmia del Cinema Català i de la Plataforma de Cinema Vilassar de Mar, sóc llicenciada en Art Dramàtic, Tècnic Superior en Imatge i Tècnic Superior en Disseny d´interiors i Escenografia.  Compagino la feina d´actriu amb la de col.laboradora a diferents festivals de cinema com el Bcn Sports Film Festival, el Festival de Cinema de Menorca i el Festival Mèdit, tinc experiència en Televisió, Cinema, Teatre i Ràdio.

Actualment condueixo el programa de cine “SUPERCINEXÍN” a Vilassar Ràdio 98.1 FM, totes les setmanes, amb crítica, agenda i entrevistes.

He treballat a les sèries “MAI NEVA A CIUTAT” d´IB3, per “IMPARES”, “POLICIAS” I “GAVILANES” d´Antena 3tv, i a tv3 a “LA RIERA”, “EL COR DE LA CIUTAT” i “CRACKÓVIA” .

En cinema estic als tres darrers llargs del director MARC FERRER estrenats al D´A Film Festival,  “PUTA Y AMADA”, “LA MALDITA PRIMAVERA” Y “NOS PARECÍA IMPORTANTE”.

Sóc protagonista del premiat curtmetratge “MANUAL DE AMOR” emés a Antena 3tv, Tv2 i Btv, a més de grans Festivals, he treballat amb Pedro Almodóvar a “LA PIEL QUE HABITO”, amb Antoni Caimari a “THE MARIONETTE”.

Co-protagonitzo PLATO ESTRELLA, amb el JORDI RIOS, seleccionat a FILMETS i al SHORT FILM CORNER DE CANNES.

He treballat amb la directora SALLY FENAUX al seu curt BLAME, i per ANA BEAR i FERRÁN UREÑA al curt “BRAM”, premiat i amb recorregut per Festivals de cinema.

En Teatre he tingut la sort de treballar varies vegades per COMEDIANTS, on hem marxat fins a SINGAPUR amb l´espectacle FANTASYA BY ESCRIBÀ, que té un documental de la Eli Dalmau o inclús per l´espectacle de la retirada de l´estàtua de l´Antoni López al Port de Barcelona.

També he protagonitzat l´obra del IGNACIO DEL MORAL “FUGADAS” al Teatre Gaudí i a la Mostra de TEATRE DE ALACANT dirigida pel PEDRO VÍLLORA, premiadísim director.

Protagonitzo “PUTAS ASESINAS” dur monóleg de Roberto Bolaño i “RUTAS DE ALTO RIESGO” o “LA FINESTRA” premi BUERO VALLEJO a la millor obra de teatre, respresentada a diferents sales de Barcelona i Madrid.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL