Imatge del perfil de Ariadna Pastor Sanegre

Ariadna Pastor Sanegre

Directora | Ajudanta de direcció | Script

DESCRIPCIÓ

Ariadna Pastor és una directora, guionista y actriu nascuda a Barcelona. Té estudis de direcció de cinema a LCDC de Barcelona, un Màster en creació de guió audiovisual a l’UNIR i una llicenciatura d’art dramàtic a l’Institut del Teatre.

“Tornar a casa” és el seu primer curtmetratge, que actualment compta amb la distribució de “Freak” i ha tingut més de trenta seleccions en diferents festivals nacionals i internacionals com el Festival de Màlaga i ha guanyat el premi SGAE nova autoria en la categoria de guió i de direcció, entre d’altres.

Quan no dirigeix, segueix rodant com a Primera AD o Script. Alguns dels seus darrers treballs han estat com a Primera AD a la serie “La mirada de la Fiona” per a TV3, o com a Script a la pel·lícula “La última noche de Sandra Mozarowsky”, de Borja de la Vega.

Com a guionista, es dedica al guió i a la dramaturgia tant per al món audiovisual com per al teatre i l’òpera; és autora de “Filles del món”, una microòpera estrenada al Teatre Liceu de Barcelona el juny de 2023.

Actualment es troba en fase de post-producció del seu segon curtmetratge, “MINVANT”, que començarà la seva distribució el gener del 2024 i prepara el seu primer llargmetratge.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL