Imatge del perfil de Ariadna Onofri

Ariadna Onofri

Directora | Gestió Cultural | Guionista

DESCRIPCIÓ

Barcelona 1988. Directora, guionista i dinamitzadora cultural. Es gradua en Direcció de Cinema a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). En paral·lel es forma en Arts Escèniques a l’Estudi Nancy Tuñón. Durant els seus estudis de cinema a l’ESCAC obté una menció especial de la distribuïdora Cameo pel curtmetratge documental El somni de Basiana.

Treballa com a realitzadora de publicitat viral, com a muntadora de documentals i gestora cultural. És cofundadora del col.lectiu Birdie Num Num, projecte de divulgació del cinema experimental clàssic i d’avantguarda. També és part de l’equip fundador de la renovada sala de Cinema Zumzeig a Barcelona, convertida en cooperativa. Des de 2018 codirigeix, amb Sílvia Subirós, la productora audiovisual Fósforo TV.

Des d’aleshores ha escrit i dirigit el film d’assaig Yo amo Tu guerra, distribuït per Marvin & Wayne i projectat a festivals internacionals com el Festival International Signes du Nuit  (París, Lisboa i Tucuman) i l’EDOC Encuentros del Otro Cine (Ecuador). Els ​​curtmetratges experimentals Mindo, Cortex, La llar s’acluca i Francesc, a dinar! ambdós últims exhibits al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) i a Cineteca-MATADERO.

L’any 2019 realitza el seu primer llargmetratge Ari y Yonay pasan el rato, codirigit amb Yonay Boix, estrenat al D’A Film Festival, FILMADRID i Frontera Sur Chile. Posteriorment exhibit al CGAI, LA O.L.A. Showcase, Museo Robert Brady México, Cines Codex,  Cinema Zumzeig i RegenbogenKino Berlín.

Actualment es troba en fase de finançament del seu primer llargmetratge de ficció Entre Actes, com a directora i guionista, amb la productora Polar Star Films.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL