Imatge del perfil de ANNA SOLDEVILA

ANNA SOLDEVILA

Directora | Guionista

Dades de contacte

Barcelona / La Pobla de Segur (Lleida)

DESCRIPCIÓ

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB). Escric i dirigeixo documentals, programes de televisió, publicitat i branded content.

He escrit i dirigit 7 documentals. Entre ells hi ha “Espui”, coproducció amb TVC, seleccionat en més de 40 festivals internacionals i guanyador de 8 premis: Millor documental al Istanbul International Architecture and Urban Films Festival (Turquia), Millor Documental al Festival de Cine de Montaña Ushuaia (Argentina), Millor Documental al Festival Internacional Documental Etnográfico del Sobrarbe (Espanya), Segon Premi a Millor Documental al Festival Internacional Santiago Álvarez (Cuba), Premi a la Millor Pel·lícula sobre Hàbitats de Muntanya al Festival DocumentArts (Rumania), etc.

Altres documentals han estat: “Las que nos fuimos” (Ecuador TV), “Balanç de Praga” (TVE) o “La pachamama es nuestra”, enregistrat a Bolívia, que va obtenir el premi al Millor Documental al Festival de Mutxamel, el Premi al Millor Documental del mes al Canal Documanía i una menció especial al Millor curt Documental al Festival Docupolis.

També he treballat com a guionista per diferents programes de TV3, betevé, Canal Natura i Cuatro. Per exemple, al programa “Oh My Goig” de la productora Camille Zonca per betevé o al programa Sense Ficció de TV3 amb el documental “Susi, una elefanta a l’habitació”.

Darrerament he dirigit diversos vídeos promocionals per l’Auditori de Barcelona i pel Geoparc Mundial de la UNESCO Orígens-Pirineus catalans. Un d’aquests vídeos, “Un viatge en el temps”, va obtenir el Primer Premi al Millor vídeo promocional a nivell mundial al Festival UNESCO Global Geoparks (Corea del Sud, desembre 2021).

A la vegada, he alternat la feina de direcció i guió amb l’elaboració d’estratègies de comunicació digital i storytelling per diferents organismes.  I, també, la realització de vídeos pel diari Crític i entitats com FETS-Banca Ètica.

Més informació a: https://www.linkedin.com/in/anna-soldevila-41082a44/

 

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL