Imatge del perfil de Anna M.Bofarull

Anna M. Bofarull

Directora | Guionista | Productora

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Guionista, directora i productora, Anna M. Bofarull és llicenciada en humanitats i cinema (Barcelona i París). És antiga alumna del Berlinale Talents, Sources 2, Torino Film Lab, EWA Mentoring, Midpoint Institute, FEST Training Ground i Reykjavik Talent Laboratory. El 2007 va crear la seva empresa productora KaBoGa art & films, centrada en cinema d’autor -llargmetratges de ficció i documentals-.

Els seus documentals NOTES AL PEU (2009) i HAMMADA (2010) han estat premiats i projectats en festivals internacionals com Montréal, Sao Paulo, Thessaloniki, Reykjavik, Dubai i Las Palmas, entre d’altres. Els seus llargmetratges de ficció SONATA PER A VIOLONCEL (2015) i BARCELONA 1714 (2019) han estat projectats i premiats en més de 20 festivals internacionals, com Montréal, Màlaga, Filipines, Valladolid, Milà, Gijón i Londres.

L’Anna ha estrenat recentment el llargmetratge de ficció SINJAR al Festival de Màlaga, una co-producció amb Genius at Large (EUA) que va participar a L’Atélier – Cinéfondation del Festival de Cannes i ha estat premiada al European Work in Progress Cologne i al FICCAT (millor llargmetratge i premi de la crítica). Actualment està treballant en el seu proper llargmetratge documental, FAKE LIES, una co-producció amb Cvinger Film (Eslovènia).

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL