Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Anna Martí Domingo és graduada en Comunicació Audiovisual en la Universitat Pompeu Fabra (2016) i en el postgrau de Muntatge Audiovisual (2021) per la mateixa universitat. El 2014 crea “Enchilada Films”, una petita productora de contingut corporatiu i reportatge. El 2013 entra a forma part d’Arsomnia, una productora en forma d’associació juvenil on dirigeix una web sèrie (“Imberbe”, premiada a millor web sèrie al Festival de Cinema de Girona 2015) i forma part del projecte col·laboratiu “Colis Suspect” (2017) com a realitzadora; un documental sobre el negoci darrere les fronteres exteriors de la UE, que va participar en el Rough Cut de Docs Barcelona 2018.

Més tard comença a participar en projectes de ficció en el departament de direcció en pel·lícules com a “Libertad” (Clara Roquet, 2021), “Mediterráneo” (Marcel Barrena, 2021) o amb sèries com “La Mesias” (Javier Calvo i Javier Ambrossi, 2023). Aquesta feina la combina també amb ajudantíes de muntatge en llargmetratges com a “Tierra Firme” (Carlos Marquès Marcet, 2017) o “Suro” (Mikel Gurrea, 2022), i muntatges de videoclip.

El muntatge el compagina amb el desenvolupament dels seus projectes tant de guió com de direcció. Actualment està treballant en el guió del seu primer llargmetratge, que es troba en fase de desenvolupament, i que ha participat en la Residència de Guió de l’Escola de Cinema i Televisió de Cuba – EICTV. El seu primer curtmetratge, “Nens”, produït per Nocturna Pictures (amb el suport de ICEC i ICAA) es va rodar el mes de setembre passat i es troba en fase de postproducció.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL