DESCRIPCIÓ

Soc graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2016) i en el postgrau de Muntatge Audiovisual i Edició de Vídeo (2021) per la mateixa universitat. Durant els anys de carrera vaig fundar Enchilada Films juntament amb una companya, una petita productora de contingut corporatiu i de reportatge que ens va permetre dirigir i muntar les nostres pròpies peces. El 2013 entro a formar part d’Arsomnia, una productora en forma d’associació juvenil on dirigeixo una web sèrie (Imberbe, premiada com a millor web sèrie al Festival de Cine de Girona 2015) i formo part del projecte col·laboratiu Colis Suspect (Rosa Pérez i Sofia Català, 2017), un documental sobre el negoci darrere les fronteres exteriors de la UE amb el que vam poder participar en el Rough Cut de Docs Barcelona 2018.

Més tard començo a participar en projectes de ficció en el departament de direcció en pel·lícules com Libertad (Clara Roquet, 2021) entre d’altres, i com a ajudant de direcció en projectes de publicitat i videoclip. Aquesta feina la combino també amb ajudanties de muntatge en llargmetratges com Tierra Firme (Carlos Marquès Marcet, 2017) o Suro (Mikel Gurrea, 2022), i amb muntatge de videoclip.

A més a més, ho compagino amb el desenvolupament dels meus projectes personals, tant de guió com de direcció. Actualment estic treballant en un projecte de llarg i en un curtmetratge, aquest darrer previst per poder rodar l’any vinent.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL