Imatge del perfil de Anna Giralt Gris

Anna Giralt Gris

Directora | Investigació | Productora

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Anna Giralt Gris treballa com a cineasta, productora i investigadora. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster en recerca en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra.

El seu primer llargmetratge documental, “Robin Bank”, ha estat seleccionat en festivals com CPH:DOX, Thessaloniki Documentary Festival, Màlaga, Ambulante, HOF, entre d’altres. Premi del públic al DocsBarcelona i millor documental al FIC:CAT. És una coproducció entre Espanya i Alemanya, compta amb la participació d’ARTE i Televisió de Catalunya i s’estrenarà a sales comercials l’octubre de 2022.

Ha dirigit i produït diversos curtmetratges documentals en països com l’Afganistan, l’Iran i l’Iraq, que han estat reconeguts en festivals internacionals. El seu darrer curtmetratge, “44 messages from Catalonia”, ha estat produït per Field of Vision i seleccionat a DMZ docs i finalista dels Grierson Awards.

Treballa com a consultora de nous mitjans i és professora de narrativa digital a la Universitat Pompeu Fabra. També desenvolupa projectes interactius i de nous mitjans, com l’experiència de Realitat Virtual “Chronicle of a Vanished City” estrenada al SXSW VR Cinema.

El 2018 va ser seleccionada a l’IDFA DocLab Academy i el 2019 al Talent Campus de la Berlinale.

És cofundadora del col·lectiu Estocàstica, especialitzat en cinema i tecnologia, i sòcia de la productora GusanoFilms.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL