Imatge del perfil de Anna Agulló Prieto

Anna Agulló Prieto

Directora | Guionista | Muntadora d'imatge

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Nascuda a Barcelona l’any 1985, va formar-se com a actriu a l’escola de Cristina Rota a Madrid, a la UAB com a comunicadora audiovisual, a la UM de Xile com a cineasta i es va especialitzar en documental a La Casa del Cine.

Compagina la feina com a realitzadora i muntadora amb la direcció, principalment de documentals.

El seu primer documental és DECONSTRUIDOS, un incisiu anàlisi de la migració d’espanyols a Xile on reflexiona sobre el sentiment del migrant procedent d’un país que fins el moment havia estat d’acollida, alhora que adverteix dels perills de l’especulació immobiliaria.

El seu segon documental, UNA CAJA CERRADA, premiat amb el guardó “Nova autoria” al millor guió que atorga l’SGAE al Festival de Sitges, és de caire autoetnogràfic i, en paraules del jurat, és “un hàbil retrat familiar construit amb subtilesa a partir d’un relat epistolar farcit de secrets i sobreentesos”.

Actualment està desenvolupant el seu primer llargmetratge documental, CUANDO ESTABA LEJOS, seleccionat al taller de desenvolupament del Festival Docs de Barcelona i al Pitching Forum del GAC al Festival L’Alternativa.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL