Imatge del perfil de Andrea Lizarte

Andrea Lizarte

Actriu | Ajudanta de producció

DESCRIPCIÓ

Molt bones! El meu nom és Andrea, sóc actriu i directora a Barcelona. Em vaig formar en Art Dramàtic a l’Eòlia (Barcelona)  i a la UIC (University of Illinois at Chicago, USA). Al tornar, vaig fer un postgrau en Interpretació per a davant de càmera a El Timbal (Barcelona) i al 2021 em vaig endinsar en el món de la direcció audiovisual.

Vaig començar des de ben petita en el món del teatre, arribant a co-dirigir el musical Matilda amb La Tropa Teatre, guanyant una menció especial en els Premis Buero d’Espanya i fa un any vaig crear el curtmetratge ETERNAL, el meu primer projecte de ciència ficció. Després vaig escriure i dirigir el curt “(Des)conexión”, que també es troba en distribució per festivals.

Sóc una persona molt apassionada pel que fa, amb ganes d’aprendre i de submergir-se en nous projectes que suposin un repte personal i professional per a tot l’equip!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

¡Muy buenas! Soy Andrea, actriz y directora de Barcelona. Me formé en Arte Dramático en Eolia (Barcelona)  y en UIC (University of Illinois at Chicago, USA). Luego hice un posgrado de Interpretación para delante de cámara en El Timbal (Barcelona) y en 2021 me adentré en el mundo de la dirección audiovisual.

Empecé en el mundo del teatro desde muy pequeña, llegando a co-dirigir el musical Matilda con La Tropa Teatre, ganando una mención especial en los Premios Buero de España y hace un año creé el cortometraje ETERNAL, mi primer proyecto de ciencia ficción. Luego escribí y dirigí el corto “(Des)conexión”, que se encuentra en distribución por festivales.

Soy una persona muy apasionada por lo que hace, con ganas de aprender y embarcarse en nuevos proyectos que supongan un reto personal y profesional para todo el equipo!

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL