DESCRIPCIÓ

Nascuda en el 82 a Tarragona. Cursa estudis de Cinema a la ESCAC, llicenciant-se en 2004 amb l’especialitat de Direcció d’Art.
En acabar els estudis exerceix com a Directora d’Art en multitud de videoclips i anuncis publicitaris, destacant clients com Gas Natural o el Reial Betis Club de Futbol en la Champions Leage i grups musicals com ‘Fito i els Fitipaldis’.

En 2005 debuta en ‘A proposito de Bola de Nieve‘ com a Directora d’Art, de la mà de Rosa Vergés amb Jordi Sabatés al piano. Estrenant en el Festival Grec de Barcelona i el Temporada Alta de Girona.
També en 2005 treballa l’equip de direcció d’art de ‘Las vidas de Celia’ dirigida per Antonio Chavarrías, protagonitzada per Luís Tosar i Najwa Nimri, Produïda per Oberón Cinematogràfica i Altavista Films.
En 2007, forma part de l’equip d’Albert Espinosa, en el seu debut com a director, ‘No me pidas que te bese porque te besaré’ produïda per Rodar i Rodar. Aquest mateix any la maternitat l’allunya de la Direcció d’Art i els rodatges, donant pas a la fundació l’empresa de fotografia Blanko i a l’escriptura de guions com a resposta a la necessitat de compaginar criança primerenca i treball.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL