Imatge del perfil de Analía Fraser

Analía Fraser

Directora | Guionista | Productora

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Sóc creadora de produccions audiovisuals i el meu esperit inquiet, governa tots els projectes en els que m’involucro. M’autodefineixo com a gestora de projectes comunicacionals que motivin i produeixin canvis positius al món. He treballat en les àrees de direcció i producció per a publicitat, cine, tv i videoclips. He desenvolupat continguts transmedia i he participat en projectes interactius.

A Barcelona m’he submergit dins la lògica startup i els seus modes de comunicació digital. M’he especialitzat en gestió de festivals de cinema i en Relacions Públiques per a entorns comunicacionals. Els meus curtmetratges han transitat per més de 50 festivals i han guanyat alguns premis.
Exhibir aquestes històries m’ha portat a intercanviar percepcions cinematogràfiques amb dones de diferents països.
He col·laborat amb ONGs a Andalusia com a realitzadora i professora.

En l’actualitat, treballo a UnidA com producer i project manager. Sóc docent en Arts Audiovisuals en espais formals i auto gestionats. Integro el col·lectiu audiovisual “Dones Visuals” a Catalunya i “l’Asociación de Mujeres Cineastas y de Medios Audiovisuales (CIMA)” a Espanya.

Col·laboro de manera random amb artistes que amplien el meu univers creatiu de manera win-win. Considero que la riquesa narrativa es troba en les diverses maneres de veure el món i ho experimento com a col·laboradora i jurat de festival de cinemes a Espanya i Amèrica Llatina.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL