Imatge del perfil de Ana Millán Rodríguez

Ana Millán

Directora | Guionista

DESCRIPCIÓ

Artista visual contemporània multidisciplinària. Va néixer l’any 1994 a Ripollet, un poble dels voltants de Barcelona. Des de petita li apassiona tot allò relacionat amb l’art i és per això que cursa el batxillerat artístic, on explora diferents disciplines artístiques, tant plàstiques com audiovisuals.

Orientada en l’àmbit audiovisual, l’any 2016 es gradua en Cine i Tv a la universitat Blanquerna, Ramón Llull. Amb el desig d’explicar les seves pròpies histories, l’any 2017 es matricula en el Màster de Direcció cinematogràfica d’ESCAC on escriu i dirigeix el seu primer curtmetratge, “Nosotros”, seleccionat a diversos festivals. L’any 2018 obté una beca per realitzar el Màster de Muntatge a la mateixa escola de cine.

En finalitzar els seus estudis, comença a treballar com a ajudant de direcció de diversos projectes audiovisuals. Participa en pel·lícules com “La Dona del Segle” (Sílvia Quer, 2018), “Isaac” (Ángeles Hernández y David Matamoros, 2019/2020) o “Sis Dies Corrents” (Neus Ballús, 2019/2020) i a sèries com “Si no t’hagués conegut” (TV3, 2018), “Vida Perfecta” (Movistar+, 2019/-) o “Hache” (Netflix, 2019/-) o “Selftape” (Filmin, 2023).

És amb la sèrie “Buga Buga” (2021-TV3), que fa el salt al guió i la direcció. A més a més, entre la seva feina també destaca la realització de videoclips, videoarts, la pintura i l’escriptura de poesia.

Actualment, està preparant la seva òpera prima “Quan tot això s’acabi”, juntament amb l’actriu Roser Tapias i la serie Greta (Finalista en la convocatòria de projectes audiovisuals culturals, innovadores i divulgatius d’entreteniment, organitzat per CCMA i ICEC per a TV3).

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL