Dades de contacte

Barcelona, Mallorca

DESCRIPCIÓ

Actriu mallorquina formada a l’escola  Nancy Tuñón i Jordi Oliver de Barcelona. Després de graduar-me, vaig treballar en curtmetratges de la mà de directores de l’ESCAC com Clara Ako, Inés Sorlat o Carles Tamayo.

La meva primera aparició en pantalla va ser en el llargmetratge La Llum d’Elna de Sivlia Quer (Distinto Films, TV3, TVE). Entre d’altres, ha treballat en projectes d’IB3 com la sèrie Amor de Cans o projectes teatrals sota la direcció de dramaturgs com Miquel Mas Fiol. El meu útlim treball en sortir a la llum ha estat el videoclip El Viatge de Sergi Carbonell.

El meu interès per estar tant darrere com davant de les càmeres o el teló, m’ha portat a ampliar la meva professió per a endinsar-me en el món de la direcció i la producció cinematogràfica.

Després de crear petits projectes teatrals, al setembre de 2020, vaig començar els estudis de producció a la Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV), un espai que em va portar a crear Dónde crecen las flores, un petit curtmetratge documental, premi de plata en el Festival de Cinema Indie de Sevilla i secció oficial del BARCIFF (Barcelona).

L’any 2022 s’estrena Judit , el meu primer curtmetratge com a directora, a l’Atlántida Film Fest de Filmin 2022 (actualment en distribució).

Des de l’àmbit de la producció, ha treballat principalment per la productora MAÑANA, on he format part dels documentals El Salón, dirigit per Pere Antoni Sastre i co-produït amb IB3 (cap de producció) o Terenci Moix: La fabulación infinita, dirigit per Marta Lallana i co-produït amb FILMIN (càsting i assistent de producció), de diversos videoclips com Europa de Freak, dirigit per Marc Puig (cap producció), AMANTES (coordinadora de producció) i AY MAMÀ! (assistent de producció) de Rigoberta Bandini i dirigits per Salvador Sunyer o comercials per a Weekend House Kids (coordinadora prod.), entre d’altres.

A vegades penso que “quien mucho abarca, poco aprieta”, però estimo massa el cinema com per només dedicar-m’hi d’una manera.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL