Imatge del perfil de AMANDA SANS PANTLING

AMANDA SANS PANTLING

Directora | Guionista

DESCRIPCIÓ

Directora i guionista especialitzada en cinema de no ficció. Entre els seus darrers treballs es troben el llargmetratge documental OSO, estrenat el 2020 al Festival de Cine de San Sebastià i Amazon Prime Video (actualment es pot veure a Movistar + i Rakuten TV) sobre la marca i la família TOUS, el guió de la pel·lícula Àlbum de Posguerra, pre- candidata a Millor Guió als Premis Goya 2022, i la sèrie documental HOME d’Apple TV +, produïda per A24 (Ephoria).

Ha escrit i dirigit una vintena documentals per a cinema, televisió i plataformes digitals: APPLE TV+, AMAZON PRIME VIDEO, ARTE, NETFLIX, AL JAZEERA, TVE, TV3, BETEVÉ , FRANCE TELEVISIONES OUTREMER, YLE FINLAND, BHRT, CUATRO, CANAL PLUS, i OLYMPIC CHANNEL i ha dirigit projectes publicitaris i corporatius per a marques com BURBERRYS, IKEA, TOUS, BANC SABADELL, ACCIONA, ÁLVARO PALACIOS, ETISALAT DUBAI i per a institucions com FIFA, COMITÉ OLÍMPIC INTERNACIONAL, MOBILE WORLD CONGRESS, CAIXAFORUM, AJUNTAMENT DE BARCELONA, AGÈNCIA DE TURISME DE CATALUNYA.

Té un perfil versàtil, que li permet combinar el cinema documental, tant a nivell nacional com internacional, amb la realització de projectes publicitaris i corporatius per a grans marques i institucions.

Actualment es troba en la fase de desenvolupament de Excuse Me While I Light My Spliff, un llargmetratge documental sobre Diane Jobson, la mà dreta, advocada i millor amiga de Bob Marley. Aquesta seria la seva cinquena pel·lícula a Jamaica. El seu primer llargmetratge, Songs of Redemption, rodat a un estudi de música d’una presó de Jamaica, va ser premiat a més de 20 festivals internacionals, entre ells com a Millor Documental Musical al prestigiós Krakow Film Festival.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL