Imatge del perfil de Alícia Verdés

Alícia Verdés

Actriu | Directora | Productora

DESCRIPCIÓ

www.aliciaverdes.com/ www.santanefija.com

Alícia Verdés és actriu, directora i productora. Llicenciada en comunicació audiovisual i en art dramàtic. Fa més de 15 anys que es dedica professionalment a les arts escèniques i audiovisuals dintre l’àmbit de la direcció-creació, recerca-docència i la producció. S’ha format a Barcelona, Alemanya i Escòcia.

Actualment, està centrada en la creació de la seva pròpia productora Lizzia Produccions amb la que tenen diversos projectes en desenvolupament i producció. Estan també amb la distribució del seu últim curtmetratge “I’m back, baby” amb múltiples seleccions arreu del món. A Lizzia Produccions aposten per un cinema genuí, humà i compromès amb projectes propis o per encàrrec. A més a Lizzia Estudi on ofereixen un servei per ajudar a impulsar la carrera d’actors, guionistes i directors.

En els últims anys ha estat centrada en la docència i la investigació actoral i és professora regular del Grau en Art Dramàtic a ESAD Eòlia, així com ha fet i fa seminaris, classes magistrals i coachings per actors en diferents centres i universitats.

És cofundadora de la productora Ojalá Projects, plataforma que utilitza l’art com a eina d’empoderament. Amb Ojalá Projects ha coproduït i codirigit el documental “Recreant el refugi” sobre els squats on resideixen refugiats en el Barri històricament anarquista d’Exarchia a Atenes (Grècia).

A més ha guionitzat, dirigit i produït el curtmetratge “Alba significa amanecer”, el videoclip “We are all regufgees” i el pilot de sèrie “Enlloc com a casa” juntament amb El Terrat.

Com a actriu ha treballat en cinema, teatre i televisió en projectes com “Barcelona nit d’hivern”, “La Riera”, “Donde caben dos” o “Centro Médico”.

Anteriorment, ha treballat com a reportera ENG del Telenotícies cap de setmana de TV3.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL