Imatge del perfil de Alba Morera

Alba Morera

Directora | Guionista

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

És una guionista, directora i fotògrafa resident a Barcelona i Los Angeles.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual a la UPF. Va rebre la Beca “la Caixa” per completar els estudis de direcció i guió a Los Angeles Film School. Va dirigir diversos curtmetratges. “Wall/Paper” va ser distribuït per Canal + i Masesmas.

Va treballar com a ajudant de direcció i script abans de començar a col·laborar amb la cineasta Fina Torres. Va ser lectora de guions a Esperanza Productions i directora de desenvolupament a Goff Productions.

Fins al 2021, va dirigir videoclips, documentals i videos promocionals a través de la seva productora AMPM Productions mentre escrivia guions cinematogràfics.

Va ser una sòcia activa de Sundance Institute Collab i Film Independent. Continua investigant l’essència emocional d’històries autèntiques amb altres cineastas de la comunitat JSFL (https://joanscheckel.com).

Actualment, està desenvolupant un llargmetratge de ficció (“Torna’m la vida”) i dos documentals (“Orquestres per la llibertat” amb Mireia Ros i un projecte sobre la intèrpret/ballarina/coreògrafa Marta Carrasco).

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL