Imatge del perfil de Aina Palomer Sitjà

Aina Palomer Sitjà

Guionista | Ajudanta de producció | Directora

Dades de contacte

Banyoles / Barcelona

DESCRIPCIÓ

Aina Palomer Sitjà (1997, Banyoles), periodista llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un Màster en Direcció Documental per l’Escola de Cinema de Barcelona i un curs de Guió de llargmetratges per l’Escola Showrunners.

Directora i guionista del seu primer curtmetratge documental L’art de l’antídot (2021), premiat a Millor Documental sobre Salut Mental al PSICURT, Millor Curtmetratge Versió Original en Català a l’Off Film Festival i Millor Curtmetratge categoria Art i Societat al festival Contra el Silencio de Todas las Voces de la Ciutat de Mèxic. A més ha estat seleccionat i projectat a Màlaga, París, Grècia, Berlín, Colòmbia i Buenos Aires. Recentment finalista als Premis VOC 2023.

Ha treballat en producció, documentació i desenvolupament de projectes en productores com Lavinia Audiovisual, Noon Films SLU i Minimal Films S.A. Alguns llargmetratges documentals destacats són Pepi Fandango (en postproducció); L’última cinta des de Bòsnia (2021) guardonat en diversos premis i candidat als Premis Gaudí 2022 i Retorn a Raqqa (2022). També ha format part de l’equip d’Una de les nostres, programa televisiu per TV3 (2023) i de la docusèrie televisiva Perduts en el temps (2020-2021) de TVE Catalunya.

Ha participat també en la Setmana del Talent Audiovisual i al Talent Obert Internacional del Clúster Audiovisual de Catalunya amb el seu projecte documental Darrere l’escut, en fase d’investigació.

Actualment, és la coordinadora de l’Acadèmia del Cinema Català.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL