Imatge del perfil de Aina Clotet

Aina Clotet

Actriu | Directora | Guionista

DESCRIPCIÓ

Aina Clotet va néixer a Barcelona el 1982. Va començar a treballar com a actriu professional als 12 anys en una sèrie de televisió, i des de llavors ha treballat en nombroses sèries de ficció, pel·lícules i obres de teatre. Entre les seves actuacions hi ha ELISA K de Judith Colell i Jordi Cadena, per la qual va guanyar el premi de la crítica Sant Jordi a la millor actriu espanyola, LOS NIÑOS SALVAJES de Patricia Ferreira per la qual va guanyar la Biznaga de Plata a la millor actriu de repartiment al Festival de Màlaga, i RASTROS DE SÁNDALO dirigit per María Ripoll. També ha treballat a França sota les ordres del director guanyador de l’Oscar Michel Hazanavicius. Entre d’altres premis, ha estat nominada 9 vegades als Premis Gaudí del Cinema de Catalunya.

És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i com a guionista ha coescrit la pel·lícula per a televisió POSITIUS per a Tv3, el curtmetratge DESPUÉS TAMBIÉN dirigit per Carla Simón i més recentment TIGER, el seu primer treball en solitari com a guionista i directora, que va ser nominat al millor curtmetratge de ficció als Premis Gaudí.
Ara prepara la seva primera pel.lícula com a directora produïda per Ikiru Films i amb el títol provisional de “Oh Nora” i també desenvolupa una sèrie de ficció titulada “Esto no es Suecia”. 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL