Imatge del perfil de Aida Picón

Aida Picón Fernández

Actriu | Directora | Guionista | Productora

DESCRIPCIÓ

Sóc actriu creadora. A l’hora de treballar sóc perfeccionista i m’agrada molt cuidar els detalls, empatitzar amb els personatges i donar-lis vida de la forma més versemblant possible, buscant sempre una connexió amb el públic. Sóc una persona curiosa i activa, i sempre estic disposada a aprendre coses noves. Em considero molt creativa, versàtil i resolutiva.

He dirigit, escrit i protagonitzat diferents obres de teatre (l’última ‘Suéltalo ya, coño’ estrenada a la Nau Ivanow), i últimament ho estic compaginant amb l’art audiovisual. Després d’escriure i dirigir les escenes del meu videobook, m’he animat amb dos projectes, una sèrie i un curt, dels quals en sóc creadora, guionista, directora i protagonista. No puc simplement ‘esperar a que em truquin’, m’agrada passar a l’acció i generar-me jo mateixa la feina.

Per això, tinc una productora audiovisual anomenada AmaruVisió Produccions (@amaruvisio). Dins la productora m’encarrego de les sessions de fotografia (fotògrafa i editora), i en els vídeos (videoclips, escenes, enregistrament d’espectacles…) sóc la directora, guionista i càmera, així com muntadora de so i vídeo. Amb el fi d’usar el material i contactes adquirits per anar produint projectes propis.

Tinc formació com a actriu professional, complementada amb un Postgrau en Creació Teatral a El Timbal: Centre de Formació i Creació Escènica, així com en teatre físic a MOVEO. També soc especialista de cinema i recentment he cursat un seminari de stunt driver. I acròbata en teles aèries.

Com a aficions m’agrada cantar i pintar quadres, així com les activitats esportives; practico sobretot l’escalada.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL