Imatge del perfil de Agnès Piqué Corbera

Agnès Piqué Corbera

Directora de fotografia

DESCRIPCIÓ

Agnès Piqué Corbera (Barcelona, 1992) és directora de fotografia de ficció i documental. Graduada en direcció de fotografia a l’ESCAC el 2014, va iniciar la seva carrera treballant a l’equip de càmera de múltiples produccions audiovisuals per millorar el seu coneixement tècnic i aprendre de grans professionals.

El 2016, ja centrada en la direcció de fotografia, roda “Los Desheredados”, dirigit per Laura Ferrés i produït per Inicia Films, que va obtenir el premi Leica Cine Discovery com a millor curtmetratge de la Semaine de la Critique del Festival de Cannes el 2017, el Goya a millor curtmetratge documental i el Gaudí a millor curtmetratge el 2018, entre altres reconeixements arreu del món.

Més tard, s’encarrega de la direcció de fotografia dels curtmetratges “Todo el mundo se parece de lejos”, dirigit per Rafa de Los Arcos, produït per Boogaloo Films i estrenat a la Seminci de Valladolid 2019, i “Restos de Cosas”, dirigit per Salvador Sunyer, produït per Nanouk Films i estrenat al Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona 2020. Durant aquest període, també aixeca i roda de manera independent el seu primer llargmetratge, “El Sitio de Otto”, dirigit per Oriol Puig i estrenat a Cinespaña de Toulouse 2019.

Actualment, en procés de distribució es poden veure els curts “L’estrany” dirigit per Oriol Guanyabens i produït per Corte y Confección de Películas i Fractal 7 i “Las Infantas” d’Andrea H. Català, produït per Amor&Lujo, ambdós seleccionats al Shortcat 2021. També en recorregut de festivals; el llargmetratge documental “Canto Cósmico. Niño de Elche” de Marc Sempere i Leire Apellaniz produit per Sr. y Sra. estrenat al Festival de Sevilla de 2021.

També treballa com a directora de fotografia dins el marc publicitari amb múltiples productores i agències d’Espanya i Colòmbia, i el marc televisiu com el programa cultural “Correspondències“, dirigit per Laura Tremoleda i produït per GOROKA. Ha dissenyat també la il·luminació de l’obra teatral “Karaoke Elusia” de la Sala Beckett, treballant la llum en altres universos més enllà del cinema.

Properament, repetirà amb Laura Ferrés amb el film de ficció “La Imagen Permanente” produït per Fasten Films i Le Bureau.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL