Imatge del perfil de Adrina Galicia Guillén

Adriana Galicia Guillén

Actriu | Directora | Guionista

DESCRIPCIÓ

Actriu i guionista nascuda a Barcelona.

Graduada en interpretació a l’ESAD de Barcelona i a la University of Illinois de Chicago. Formació com a guionista a Showrunners Bcn. Complementa la formació a l’HB Studio de Nova York, amb en Marc Martínez, a l’estudi Laura Jou i al Royal Conservatoire of Scotland. Actualment, cursant el Màster en Direcció a l’ESCAC.

Mostra interès en la creació d’espectacles i nous formats. Cursa Contemporary Performance Techniques a UIC i Performance Lab a HB Studio. Du a terme un curs de dramatúrgia impartit per en Daniel J. Meyer, així com estudis d’escriptura de guió impartits per l’Alejandra Moffat, la Bàrbara Cadena i en Sergi Pompermayer. Fa també un curs de dramatúrgia amb en Marc Angelet a la Sala Beckett. Tanmateix, s’introdueix al món de la producció audiovisual amb un curs impartit per la Laura Rubirola.

En l’actualitat, es troba desenvolupant un curtmetratge, que ha estat seleccionat a la Residència Audiovisual de La Bonne 22, seleccionat en el coaching de pitching i mentoria de finançament al festival Mecal 2023. El projecte també ha estat seleccionat a les Jornades professionals de Terror Molins 2023 participant en el pitching de projectes finalistes.

Va coescriure i codirigir amb la directora Shamp Kamp, El viraje de Lu, curtmetratge que també va protagonitzar. Projecte propi que ha estat seleccionat a festivals nacionals i internacional com al Cerdanya Film Festival, Festival Cine de Zaragoza -seleccionadors de Goya- Barcelona Sport Film Fest i Festival BCT de Benevento, entre d’altres.

També ha estat guionista i productora del curtmetratge Silencios, així com directora de la peça audiovisual Estat de Cerca. Actualment, es troba desenvolupant com a guionista el curtmetratge El día qué te conocí juntament amb en Benjamín Grez.

Com actriu, pel que fa a l’àmbit l’audiovisual, actualment, està treballant en el darrer projecte de Paula Comas per Filmin. Recentment ha protagonitzat el llargmetratge  La cura de tots produït per Escac Films, que es troba en fase de postproducció.  El curtmetratge El Regressiu de Xavier Adan, en recorregut per festivals, entre d’altres.

Respecte al teatre, es troba en gira amb Fireworks d’ Antzoki Teatteri. Ha protagonitzat Safareig al Teatre Tantarantana, a Fira Mediterrania, a Teatre Nu i al Teatre Romea. La Marea sota la direcció de Carol López, Voilà d’en Sergi Buka, #OmniaVanitas de la cia. SDLI i La casa de Bernarda Alba de Tony Casla. També ha participat a The Last days of Judas Iscariot, dirigit per Yasen Peyankov.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL