Imatge del perfil de Adrina Galicia Guillén

Adrina Galicia Guillén

Actriu | Directora | Guionista

DESCRIPCIÓ

Actriu i guionista nascuda a Barcelona. Graduada l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona i a la University of Illinois de Chicago. També realitza cursos d’interpretació a l’HB Studio de Nova York, a l’estudi Laura Jou i al Royal Conservatoire of Scotland.

Mostra interès en la creació d’espectacles i nous formats cursant Contemporary Performance Techniques a UIC i Permance Lab a HB Studio. Posteriorment,  du a terme cursos de dramatúrgia impartits per en Daniel J. Meyer, així com d’escriptura de guió impartits per l’Alejandra Moffat, la Bàrbara Cadena i en Sergi Pompermayer.

En l’àmbit teatral, ha protagonitzat Safareig al Teatre Tantarantana i al Teatre Romea, Voilà de Sergi Buka, La Marea sota la direcció de Carol López,  #OmniaVanitas de cia. SDLI  i La casa de Bernarda Alba d’Antzoki Teatteri. També ha participat a The Last days of Judas Iscariot, dirigit per Yasen Peyankov.

Pel que fa a l’àmbit l’audiovisual, recentment, ha protagonitzat el llargmetratge La cura de tots produït per Escac Films, en fase de postproducció, el curtmetratge El Regressiu de Xavier Adan i Crystal de David Hayman. Destacar també que ha protagonitzat el curtmetratge El viraje de Lu, projecte propi coescrit i codirigit amb la Shamp Kamp, que ha estat seleccionat al Cerdanya Film Festival, Festival Cine de Zaragoza -seleccionadors de Goya- i Festival BCT de Benevento, entre d’altres.

Actualment, es troba desenvolupant el seu segon curtmetratge Duele pero bailamos, que ha estat seleccionat a la residència audiovisual de La Bonne 2022. Projecte que emprèn, aquest cop en solitari, com a guionista i directora.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL