Xoxo Clown Show

Sinopsi

Xoxo Clown Show és un meravellós viatge de ciència ficció, en la qual la pallassa Lavandinha travessa diversos territoris de la comicitat, com ara clown, bufó i drag. Una jornada poètica que va des de la dolça flor al cony monstruós, plena de llàgrimes, rialles i purpurina. Una aventura que convida a somiar nous mons possibles, amb éssers màgics, fantàstics i tragicòmics.

Inspirat per “l’art cony” de diverses dones artistes, Xoxo Clown Show és un espectacle feminista actual de risistència al capitalisme i al patriarcat. Un xou polític, amorós i poètic, que reivindica noves maneres de ser i estar al món. Fruit d’una investigació basada en les arts, l’argument inicial és una llavor plantada a la tesi “Pallasses: Històries, Cossos i Formes de Representar la Comicitat des d’una Perspectiva de Gènere”, defensada al programa de doctorat en Arts i Educació de Belles Arts, Universitat de Barcelona.

Creació: Melissa Caminha & Jango Edwards

Direcció: Jango Edwards & Cristi Garbo

Fotografia: Adriana Pimentel

2020

——————————————————————————-

Xoxo Clown Show es un maravilloso viaje de ciencia ficción, en la cual la payasa Lavandinha atraviesa diversos territorios de la comicidad, como clown, bufón y drag. Una jornada poética que va desde la dulce flor al coño monstruoso, llena de lágrimas, risas y purpurina. Una aventura que invita a soñar nuevos mundos posibles, con seres mágicos, fantásticos y tragicómicos.

Inspirado por el “arte coño” de diversas artistas mujeres, Xoxo Clown Show es un espectáculo feminista actual de risistencia al capitalismo y al patriarcado. Un show político, amoroso y poético, que revindica nuevas formas de ser y estar en el mundo. Fruto de una investigación basada en las artes, el argumento inicial es una semilla plantada en la tesis “Payasas: Historias, Cuerpos y Formas de Representar la Comicidad desde una Perspectiva de Género”, defendida en el programa de doctorado en Artes y Educación, Facultad de Bellas Artes, Universidad de Barcelona.

Creación: Melissa Caminha & Jango Edwards

Dirección: Jango Edwards & Cristi Garbo

Fotografía: Adriana Pimentel

2020

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Investigació, performance, creació i producció.

________________________________________________________

Investigación, performance, creación y producción.

Foto del perfil

Melissa CaminhaXoxo Clown Show
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL