Videovalores

Sinopsi

VIDEOVALORES són cinema missatges dirigits per joves en situació d’atur de tota l’àrea metropolitana de Barcelona. Són 23 joves entre 18 i 35 anys (seleccionats d’un total de 75 aspirants) en la seva majoria sense experiència audiovisual. Són ciutadans de diferents països d’origen: Argentina, Brasil, Equador, Espanya, Itàlia, Iran, Mèxic, Perú i Rússia.

Els joves van rebre formació audiovisual i ètica per culminar el seu aprenentatge amb la realització d’un VIDEOVALOR sense diàleg, la durada del qual oscil•la entre un i tres minuts.

La formació en ètica va ser impartida per les catedràtiques Victoria Camps i Maria Rosa Buxarrais; la formació cinematogràfica va ser impartida pels cineastes Carolina Rivas (direcció i guió) i Daoud Sarhandi (edició i fotografia).

La missió de VIDEOVALORES se centra en quatre eixos principals: la combinació de l’ensenyament cinematogràfic i l’ètica; la visibilitat i oportunitat a joves aturats o en situació d’atur amb ganes d’expressar al món les seves experiències vitals; l’enfortiment de vincles culturals entre ciutadans de diferents orígens, així com fomentar la comunicació i la cooperació multiculturals, i, la utilització de càmeres portàtils d’ús comú com a eines d’intervenció social.

Un projecte realitzat amb la col•laboració de la Obra Social “La Caixa”, Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Filmoteca de Catalunya, Filmoteca Española, Creadores Contemporáneos, Centro Cultural La Bòbila, Torre Barrina, Filmets, L’Excèntrica, Sgae, Bande àpart, La Casa del Cine, Filmin, Filmotech.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Rol/s al projecte
Programadora | Gestió Cultural | Productora
Tasca

Gestió cultural del projecte

Foto del perfil

Glòria Soler Giménez

Rol/s al projecte
Programadora | Gestió Cultural | Productora


Videovalores
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL