Petita mostra d'AmorS, el projecte que he presentat a Acció Curts

Sinopsi

AmorS ens endinsa dins la pluralitat de l’amor i les relacions afectives a través de l’experiència i les vivències d’onze protagonistes de diferents edats, gèneres, i naturalitats. Des de l’exemple més tradicional o normatiu, fins al més innovador o inusual, contemplant també la possibilitat de no mantenir relacions afectives. AmorS pretén aportar a l’espectador un ventall divers d’exemples sobre diferents models relacionals i afectius i diferents formes d’entendre l’amor i d’estimar. Vol presentar l’amor com un sentiment que cada persona experimenta de forma diferent i  mostrant que no hi ha un únic model relacional vàlid i que tots mereixen reconeixement.

Projecte que he presentat a l’Acció Curts de 2021

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Després de moltes dificultats per a tornar a planificar els rodatges després de l’aturament general a causa de la covid-19, vaig aconseguir acabar-los tal com volia i tirar endavant el meu projecte. És per això que vaig editar aquest petit tastet del projecte amb les tres primeres entrevistes que vaig poder gravar al març de 2020 i ho vaig compartir a les meves xarxes socials, juntament amb aquest text:

Potser és massa tòpic això que el setembre és un nou inici d’any, un moment per plantejar-se canvis i proposar-se noves metes. Però jo aquest setembre me’l prenc com un impuls per tirar endavant això. En un moment on em sentia força perduda, amb tants camins possibles per prendre… em vaig aferrar a aquest projecte. La preproducció va ser un procés llarg i potent. Investigació i recerca però sobretot, conèixer persones increïbles que m’han obert nous escenaris i m’han plantejat molts debats interns sobre com estimo i com vull estimar. Realitats que vull mostrar, i debats que vull posar sobre la taula. Com a tots a mi la covid també em va fotre una micona, la veritat 😷. He hagut de fer un gran parón, només vaig poder fer un rodatge de tres que tenia planificats i per mi això ha suposat una gran desmotivació. Però eh, també quina sort que només ho hagi patit així. Després de donar-li mil voltes (o inclús, dos mil) de plantejar-me canvis, deixar-ho estar, etc. Finalment he reunit la força necessària per continuar-ho. M’ha vingut de gust compartir una petita mostra del que està per venir, perquè tan sols serveixi com a impuls per tirar-ho endavant.

Aquest va començar com un projecte d’un curs i ara és molt més que això. És el meu primer projecte 100% personal com a productora, realitzadora i muntadora 🎥💻🎬. Sé que em falta moltíssim per aprendre i tinc mil detalls per retocar, però quina il·lusió, no?🥺 I quines ganes d’acabar de fer-lo realitat! Mil gràcies a totes💗✨ @irene.reche @nadirchacin @aurora.ranchal @ferrangallardo @anonimodelasfalto @janpalou (a la Lola i als demés companys de @date.cuenta @_jgguerra, al Pablo i a totes les persones que encara he de gravar i que tenen una paciència de sant amb mi jeje).

Cançó: No te vayas – Alice Wonder 🎶

Foto del perfil

Carme Reche VallejoPetita mostra d'AmorS, el projecte que he presentat a Acció Curts
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL