No estàs sola

Sinopsi

Avui és l’aniversari de l’Elena. En Pau, la seva parella, li ha preparat una sorpresa: un joc de pistes amb el cotxe. L’Elena condueix poc i li costa entendre el cotxe d’en Pau. Durant el trajecte, l’entorn i en Pau la fan sentir malament i la Presència els comença a perseguir sense que se n’adonin. A casa d’ell els conflictes entre la parella empitjoren. L’esgarrifadora Presència se’ls hi apropa encara més. Sopant, l’Elena intenta obrir-se, però la governa un batibull d’emocions i pateix un atac d’ansietat. En Pau perd la paciència. La parella discuteix i la Presència mata acarnissadament a en Pau. L’Elena, que finalment n’és conscient, fuig espantada a un petit bosc on s’hi encara.

Informació addicional

Aquesta ficció neix amb la necessitat de presentar al món com visc jo el fet de ser una persona altament sensible, amb tendència nerviosa i ansiosa. Com lluito per a millorar la meva gestió emocional mentre el meu inconscient em motiva a actuar de forma destructiva. Doncs sentir que no encaixo, que estic sola, la frustració, la ràbia, la por, m’ha  dificultat relacionar-me i entendre’m.

També vull trencar amb el punt de vista masclista social, en pel·lícules present moltes vegades, on la dona ‘simplement’ és boja i només s’ha de calmar, quan aquests problemes els pot patir tota persona, en qualsevol etapa de la vida, i no passa res amb necessitar ajuda, no ens fa dèbils, al contrari. Així com allunyar-nos del que ens han ensenyat: callar, aguantar, enterrar el que sentim i encaixar en la societat.

M’agradaria projectar-lo en xerrades sobre l’ansietat, les relacions o les persones  altament sensibles, incitant al debat. Potser fer entendre a qui no ho pateix l’altra cara de la moneda i a qui ho pateix fer-li saber que no està sol.Fitxa tècnica

Direcció
Guió
Producció
Equip tècnic i artístic

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Rol/s al projecte
Actriu | Guionista
Foto del perfil

Aida Picón Fernández

Rol/s al projecte
Actriu | Guionista


No estàs sola
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL