María

Sinopsi

Llargmetratge de ciència ficció, drama i terror. “María” fou gestat mentre cursava el Màster en cinema fantàstic i ficció contemporània que imparteix la UOC i el Festival Internacional de Cinema de Sitges. (les darreres assignatures van coincidir amb el meu embaràs i posterior maternitat) i va acabar de tenir forma durant la residència de Coofilm per a dones cineastes (2019).

I encara que pugui semblar-ho perquè parla de metamorfosis, sang i monstres, aquest projecte no tracta només de fer una peli de terror i cència ficció.

És una història personal i intimista que en el fons parla d’un tema tan actual com és la maternitat i els canvis, el ser diferent com una característica positiva (i no com una estigma) i de sentiments negatius que actualment, sobretot a partir de la Pandèmia, s’han convertit en habituals per una gran part de la població. Plantar-los-hi cara, treure’ls a la llum és gairebé una obligació en uns societat que aposta per amagar-los sota premisses de felicitat impossible i bellesa eterna.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Guionista i directora. Projecte en desenvolupament.

Foto del perfil

Mayra Teixidó SimóMaría
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL