Lila Sweet Clown

Sinopsi

Lila Sweet Clown és un projecte educatiu que busca inspirar nens, nenes i adolescents a conèixer el món de manera creativa, lúdica i divertida. Fent ús de diverses estratègies i metodologies d’aprenentatge, el projecte busca contribuir per repensar l’educació formal i no formal des de les arts.

“La Lila és una nena amb l’esperit curiós propi d’una pallassa. Les seves ganes de compartir els seus descobriments sobre el món la porten a desenvolupar amb la seva mama, també pallassa, diverses estratègies per crear una comunitat de nens i nenes curiosos com elles, a qui encanta aprendre de manera entretinguda i festiva. Amb la Lila estarem descobrint el món i els seus increïbles fenòmens a través de les arts”.

2022

———————————————————————————————————————————————-

Lila Sweet Clown es un proyecto educativo que busca inspirar a niños, niñas y adolescentes a conocer el mundo de manera creativa, lúdica y divertida. Haciendo uso de diversas estrategias y metodologías de aprendizaje, el proyecto busca contribuir para repensar la educación formal y no formal desde las artes.

“Lila es una niña con el espíritu curioso propio de una payasa. Sus ganas de compartir sus descubrimientos sobre el mundo la llevan a desarrollar con su mama, también payasa, diversas estrategias para crear una comunidad de niños y niñas curiosxs como ellas, a quienes les encanta aprender de manera entretenida y festiva. Con Lila estaremos descubriendo el mundo y sus increíbles fenómenos a través de las artes”.

2022

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Mare, pallassa, educadora, creadora i facilitadora d’experiències artístiques.

———————————————————————————-

Madre, payasa, educadora, creadora y facilitadora de experiencias artísticas.

Foto del perfil

Melissa CaminhaLila Sweet Clown
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL