Lesbofòbia, Un documental i deu respostes.

Sinopsi

Quines situacions de violència viuen avui en dia les dones que tienen relacions sexoafectives amb altres dones? De quina manera ho confronten? Quins problemes hi ha de fons? Quina realitat sosté que encara això continuï passant? Quines respostes i estratègies podem donar i posar en pràctica com a societat per acabar amb aquesta i altres discriminacions?

Deu testimonis de la ciutat de Barcelona aporten la seva vivència i visió, articulant un discurs coral per a visibilitzar, denunciar, analitzar els problemes de fons i trobar respostes i estratègies per acabar amb la lesbofòbia en intersecció amb altres violències.

 

Informació addicional

Lesbofòbia, 1 documental i 10 respostes és una producció de Creación Positiva, organització feminista d’acció social que treballa per a fer efectius els Drets Sexuals a la societat a través de programes d’atenció, accions de sensibilització, formació i incidència política.

En els seus anys de treball i amb tota la seva experiència detecten una carència flagrant de materials i recursos que parlin d’aquesta violència en concret, i és per això que decideixen fer una peça audiovisual que ompli aquest buit. El que anava a ser un vídeo curt per a publicar a xarxes socials acaba convertint-se en un curt documental.

Inés Tarradellas és dissenyadora de comunicació, consultora i realitzadora feminista. Es vincula per primer cop amb Creación Positiva per assessorar-los estratègica i artísticament sobre com enfocar i concretar l’encàrrec que volen portar a terme, i acaba realitzant, amb elles i gairebé sense buscar-ho, la seva primera peça documental.

 


Podeu veure el documental sencer aquí:

Versió original subtitulada: català, castellà i llengua de signes catalana

Versión original subtitulada al español

 

Trailer / Teaser
Indústria
Cinema
Tipologia I
Curmetratge
Tipologia II
Documental


Fitxa tècnica

Direcció
Guió
Producció
Equip tècnic i artístic
Directora de fotografia
Lara M. Pascual
Fotògrafa de foto fixa

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Rol/s al projecte
Direcció
Foto del perfil

Inés Tarradellas

Rol/s al projecte
Direcció


Lesbofòbia, Un documental i deu respostes.
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL