IBIS

Sinopsi

“IBIS” és la història sobre dues adolescents, l’Alba i la PIli, que són íntimes amigues i veïnes de La Verneda, un barri obrer de Barcelona. Un matí, la Pili convenç a l’Alba per colar-se al terrat de l’edifici on viuen, que té l’entrada prohibida. En aquell racó aïllat i especial, amb vistes a la ciutat, les noies se senten totalment lliures i ho converteixen en el seu refugi secret. En un moment de calma, l’Alba està estirada prenent el sol i es queda profundament adormida, tot emprenent un viatge. Durant l’experiència onírica, l’Alba es troba amb diversos elements fantàstics que li recorden al seu passat, i també es veu obligada a enfrontar-se amb un monstre amorf que encarna totes les seves pors, qui l’obliga a mirar-lo als ulls. Quan desperta del somni, sense haver entès del tot el què acaba de viure, l’Alba li explica el què ha passat a la seva amiga, i la Pili, que la coneix millor que ningú, pren una important decisió per tal d’ajudar-la.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Rol/s al projecte
Directora | Guionista | Productora
Tasca

“IBIS” és un curtmetratge d’animació en el qual m’he encarregat de l’escriptura del guió, la co-direcció (juntament amb l’Enric Sant, també director d’art del projecte), i la producció executiva.

“IBIS” té una durada de 8 minuts i actualment està en fase de producció. Ha participat en diversos mercats i fòrums professionals internacionals com el M:BRANE a Suècia, el CEE Animation Forum a la República Txeca (on va obtenir el premi del jurat al millor projecte de curtmetratge), i el MIFA (Annecy). També ha estat seleccionat en diversos programes de mentoria i ajuda com el Premio Animario a la Producción de Animación 2020 (Festival Animario), en el qual va quedar entre els tres finalistes; l’INCUBATOR de l’Animac; i el workshop NEXT LAB, on va ser escollit un dels tres projectes guanyadors.

Foto del perfil

Maria Burgués

Rol/s al projecte
Directora | Guionista | Productora


IBIS
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL