FOTOFIXE al curtmetratge AURELIA

Sinopsi

Tot i que originalment el curt es titulava Equipaje, finalment ha pres com a títol el nom d’un dels dos personatges protagonistes. Explica la història de Lupe, una dona gran que comença a experimentar els primers símptomes d’una malaltia degenerativa, l’Alzheimer.

Per tal de poder seguir atenent els seus negocis, el marit de Lupe contracta una dona que tingui cura de la seva esposa. Serà Aurelia, una treballadora que no només troba en la seva feina una manera de guanyar-se la vida, sinó també una possibilitat de sortir de casa i escapar d’un marit que la maltracta de fa anys.

Les dues dones establiran, així, una relació afectiva i de dependència mútua, fins que un dia, un fet que es produeix a la ciutat on viuen, una forta explosió en una terminal ferroviària, ho canviarà tot.

Interpreten els papers destacats d’aquesta història les actrius Cristina Plazas i Julia León. A la primera, la coneixeu del seu pas per sèries de televisió com ara La Riera, de TV3. I Júlia León és una actriu i cantant, amb una trajectòria destacada en el món de la música sefardita.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

https://www.youtube.com/watch?v=6hXfzCz4BQQ

Foto fixe i Making Off del curtmetratge dirigit per Toni Aranda, AURELIA, galardonat amb tres premis de diferents festivals.

Foto del perfil

MERCÈ RESINOFOTOFIXE al curtmetratge AURELIA
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL