Filla Del Foc (Llargmetratge)

Sinopsi

Filla Del Foc és un projecte que neix del Treball de Fi de Grau de FCRI Blanquerna, de la mà de Sara Casanovas, Mònica Condins, Laura Vigo i Mar Gimeno. El projecte i el seu teaser varen ser escollits i exposats en el Pitching Audiovisual del Clúster Audiovisual de Catalunya, a l’any 2016.

FILLA DEL FOC és un drama històric que parla en nom de totes les innumerables dones que van sucumbir i van ser executades durant els esdeveniments de la cacera de bruixes a Europa. La nostra història es centra en un petit poble de la regió de Catalunya, del segle XVIII, un territori que, de fet, va ser devastat durant la purga. Filla Del Foc parla de com la ignorància, la por al desconegut i el menyspreu a totes les ànimes que van intentar viure de manera diferent, van portar Europa a segles de foscor, concebent les bases de les nostres tradicions actuals i la cultura pagana.

Per aconseguir-ho, centrarem la nostra història no només en Elna, el nostre personatge principal, sinó a les diferents personalitats que conformen la comunitat del poble per representar històricament una societat i un llegat.

FILLA DEL FOC és un híbrid de cruesa, empatia, intimitat i temes socials que vol reflectir la societat actual mitjançant un retorn als seus orígens.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

“La història d’una dona que va cremar fins la mort”
Basat en una història real durant la cacera de bruixes.

Creadores: Sara Casanovas, Mònica Condins, Laura Vigo, Mar Gimeno

SINOPSI:
A principis del segle XVIII, Elna (18) viu en un poble rural i tranquil. El seu estat solter i el seu caràcter desvergonyit l’ha empès a socialitzar-se sobretot amb la canalla de la vila i amb alguns personatges concrets dels món adult. La seva personalitat semblant a l’ermità fa que també li agradi trobar-se envoltada de natura. L’arribada del nou metge i la inesperada mort d’una nena trenquen la tranquil·litat de la comunitat.

A causa del seu marcat llinatge familiar i dels seus oficis com a metgessa d’herbes, Elna es veu obligada a fer front a les acusacions de la comunitat dirigides pel metge. Se li acusa d’haver matat la criatura amb màgia negra.

Tot i que Elna és recolzada per alguns habitants del poble, els rumors i la por acaben prenent el control de la comunitat. Finalment, Elna serà jutjada davant d’un tribunal popular i serà acusada de bruixeria i assassinat. Elna és finalment condemnada i cremada fins la mort.

Foto del perfil

Mar Gimeno LumbiarresFilla Del Foc (Llargmetratge)
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL