EL SILENCI DEL TEMPLE

Sinopsi

S’obren les portes i es fa present la decadència que emanen els llocs que van ser i ja no són. Impregnat de memòria i en una situació de semi abandó, el Taller Masriera construït amb un estil neoclàssic a finals del s. XIX, reneix amb l’ajuda de la PLATAFORMA MASRIERA qui lluita, des de fa anys, per protegir-lo i convertir-lo en un equipament d’Arts escèniques i comunitari.

L’arquitectura desvetllarà les frontisses històriques de la seva memòria silenciada: un edifici emblemàtic que va ser Temple de les Arts en la Barcelona premodernista, Teatre Studium en temps de la República i seu “hermètica” de culte en els anys de la repressió franquista.

El Taller Masriera conté, entre molts espais de vida silenciada, el testimoni de les qui el van habitar i, amb elles, transita el dol d’allò que va ser i, també, del que no va ser.

En el moment en què comença un nou canvi, diverses veus somien en un nou futur per al TALLER MASRIERA. Davant aquesta nova transformació ens preguntem: quin és el sòcol de permanència què hem de preservar, de què ens hem de despendre?

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Escriptura i direcció.

Rol/s al projecte
Muntadora d'imatge
Foto del perfil

Sònia Abella Grau

Foto del perfil

Núria Esquerra

Rol/s al projecte
Muntadora d'imatge


EL SILENCI DEL TEMPLE
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL