Dinamització audiovisual Institut Escola Trinitat Nova

Sinopsi

L’institut escola Trinitat Nova (ieTN) de Barcelona és un centre de nova creació (2017) i que recull l’alumnat dels tres centres educatius (centres catalogats de màxima complexitat i en edats d’escolarització obligatòria) que fins aquell moment hi havia al barri. 

Aquest nou projecte neix en el marc de la proposta d’intervenció global del “Pla de Barris” de l’Ajuntament de Barcelona i amb l’aposta del Consorci d’Educació de Barcelona de potenciar projectes educatius transformadors.

La creació de la figura de Dinamitzadora audiovisual, és clau per al desenvolupament del eix singular d’audiovisuals d’aquest centre educatiu.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

La tasca de dinamitzadora audiovisual és un perfil professional nou del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona per a Trinitat Nova.

Treballant a jornada completa a l’Institut Escola Trinitat Nova, desenvolupo projectes relacionats amb l’audiovisual directament amb l’alumnat o desenvolupant formació audiovisual per als membres de l’equip educatiu que volen incorporar les diverses funcions de l’audiovisual a la seva tasca educativa.

Alguns dels projectes audiovisuals anuals que desenvolupo van directament relacionats amb l’educació feminista, com són el vídeo projecte per al 8 de març i altres tallers per alumnat de secundària.

També he creat el projecte de periodisme i Youtube, Trinitubers, per ensenyar a la canalla les principals tasques del periodisme tot practicant la llengua catalana.

 

Foto del perfil

Lupe Capell GasolDinamització audiovisual Institut Escola Trinitat Nova
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL