Contiguo

Sinopsi

Contiguo és una comèdia romàntica situada i creada a un edifici d’un barri de Barcelona, durant les diferents fases de la pandèmia del Covid 19. Tot i així, la història no es centra en això, sinó en les relacions entre quatre dels veïns de l’escala.

L’Eva torna al pis familiar després d’una llarga època de feina constant. Mentre intenta compondre les seves pròpies cançons, es veu interrompuda per l’agressiva melodia que prové del pis contigu. En Pepe, el veí del costat, es troba estancat en una empresa que no el motiva i es desfoga tocant el piano d’una manera inusual.

Dos pisos per sota hi viu l’Alicia, que s’ha instal·lat al pis de la seva germana mentre ella no hi és per poder reflexionar sobre la seva relació de parella. L’Alicia sent curiositat pel Carlos, el veí del costat, que alhora sent curiositat per ella.

En Carlos, distret per la insistència de la seva examant i per la nova presència de l’Alicia, intenta acabar la seva novel·la.

Tot queda a casa, excepte el que succeeix als balcons dels quatre pisos

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

La Cintia Ballbé va crear la idea de Contiguo, donada la situació de viure al mateix edifici que tres actors i artistes més i quedar-s’hi confinats junts a dos pisos diferents. Va escriure el guió, va produïr, dirigir i protagonitzar els dos primers episodis, totalment desde casa. Ara, està en fase de post-producció dels tres episodis següents, que s’estrenaran al mes de març amb un repartiment més ampli.

Foto del perfil

Cintia BallbéContiguo
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL