Conferència 'Dorothy Arzner vista per Marta Armengou'

Sinopsi

Projecte Arxipèlag és una proposta d’homenatge col·lectiu a cineastes inspiradores, rupturistes i innovadores. Neix al 2017 per commemorar la 25a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, amb la intenció de celebrar la nostra cinefília i construir un homenatge col·lectiu a les creadores cinematogràfiques que han configurat l’univers de la Mostra. Aquest homenatge significa també el reconeixement d’una herència i la constatació d’un relleu, d’una comunitat i d’una continuïtat.

Equip del projecte present al Directori & Comunitat


Fes clic a la fotografia de cada usuària per veure el detall del seu rol en el projecte

Tasca

Dijous 10 de juny | Arts Santa Mònica 

Dorothy Arzner vista per Marta Armengou

La crítica de cinema Marta Armengou serà l’amfitriona convidada que guiarà la sessió. Aquest espai cinèfil de gaudi compartit i visionat col·lectiu vol aproximar-nos a l’obra d’una pionera única que va destacar al Hollywood dels grans estudis, tot fent una mica més transgressora la fàbrica dels somnis.

Aquesta activitat forma part del Projecte Arxipèlag, impulsat conjuntament per la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i l’associació Dones Visuals, destinat a fer visibles les genealogies creatives entre dones cineastes.

Foto del perfil

Marta Armengou EscalaConferència 'Dorothy Arzner vista per Marta Armengou'
Compartir

Tens suggeriments?

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL